De spiegel breedte benadrukt de vormgeving van het meubel en de gegeven ruimte.

Badkamer

Deze badkamer was voorheen een gesloten ruimte. De huiseigenaar/ bewoner, die het gehele project zelf heeft uitgevoerd, heeft de gehele badkamer gestript en de muren weggehaald en verzet. De enigszins kleine ruimte is zo praktisch mogelijk ingedeeld en krijgt door zijn open uiterlijk juist de beleving van een grote badkamer. In het ontwerp is gebruik gemaakt van de breedte en de hoogte van de verdieping. De inloopdouche is voor de gebruiks- en schoonmaakvriendelijkheid gelijkvloers gemaakt. De kast heeft veel opbergruimte en verbergt de witgoed machines. De wanden zijn afgewerkt met beal-mortex (betonstuc), deze extra vochtwerend is en nauwelijks verkleurd in de jaren.

Project:

Badkamerverbouwing

Klant:

Particulier

Gerealiseerd door:

Klant zelf (interieurbouwer)

Opleverdatum:

2017 / 2018

De ontwerpen en afbeeldingen zijn eigendom van STIL ontwerp(t). Het is niet toegestaan deze te gebruiken of te kopiƫren.